Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
27/02/2020 20:16:06
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

27/01/2016

Sant Andreu de la Barca recupera el tradicional ball de Carnaval

Sant Andreu de la Barca recupera el tradicional ball de Carnaval

Les entrades es poden comprar des d'avui dimecres

Sant Andreu de la Barca recupera aquest any el tradicional ball de disfresses de Carnestoltes, una activitat que vol comptar amb la participació dels més joves, potenciar la imaginació a l'hora de dissenyar les disfresses i oferir un espai de lleure i diversió.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha destacat que "volem oferir alternatives de lleure als joves i al mateix temps recuperar tradicions de la ciutat".

El ball de disfresses es celebrarà el dissabte 6 de febrer a partir de les 23 hores al complex poliesportiu l'11.

El preu de l'entrada és de 3,5 euros pels joves i 4 euros per a la resta de la població, si es compra de manera anticipada, i de 5 euros si s'adquireix la mateixa nit de la festa.

Per poder accedir al recinte és imprescindible anar disfressat.

Les entrades es venen des d'avui dimecres a l'Espai Jove de 17.30 a 20.30 hores.

L'orquestra Rocktambuls i Aleix Chette DJ seran els encarregats de posar la música a un ball que preveu diversos premis per a les millors disfresses, com entrades pels cinemes Atrium de Sant Andreu de la Barca, 200 vals de compra o premis en metàl·lic.

El programa de Carnestoltes a Sant Andreu de la Barca començarà dijous 4 de febrer a les 17.30 hores amb l'arribada del Rei Carnestoltes i la posterior cercavila.

La rua de Carnaval, el dissabte dia 6 de febrer, preveu comptar amb més de 4.000 persones i comptarà amb la participació de desenes d'entitats de la ciutat.

 

Altres notícies