Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/02/2020 20:01:07
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

03/12/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aprova un pressupost de 25,1 milions d'euros

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aprova un pressupost de 25,1 milions d'euros

L'any vinent es destinaran 1,5 milions d'euros a inversions

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha aprovat un pressupost per l'any vinent que ascendeix a 25,1 milions d'euros, dels quals 1,5 milions d'euros serviran per dotar el capítol d'inversions.

Dels 25,1 milions d'euros, 22,7 milions corresponen al pressupost de l'Ajuntament i 2,4 milions d'euros són de SAB Urbà, l'empresa municipal que gestiona diversos serveis a la ciutat, com ara els relacionats amb els esports o l'Escola Municipal de Música i Dansa.

Els comptes municipals s'han aprovat amb els vots a favor del PSC, PP i C's i el vot en contra de la resta de partits polítics.


L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que "el nostre objectiu és continuar fent una ciutat millor sense incrementar la pressió fiscal sobre els ciutadans, sense apujar els impostos".

Llorca ha dit que "continuarem invertint per fer de Sant Andreu de la Barca una ciutat millor, per continuar avançant cap a l'excel·lència".

Dels 22,7 milions d'euros del pressupost municipal, 2,9 milions es destinaran a Serveis Socials i que serviran, entre d'altres coses, per incrementar els serveis d'atenció domiciliària, les beques de menjador o els ajuts a persones en situació de dependència.

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca també posarà en marxa un pla d'ocupació, amb un pressupost de 40.000 euros, adreçat a persones que tenen especials problemes d'inserció laboral, que gestionarà Serveis Socials.

Del capítol d'inversions destaquen les partides reservades per a renovar els parcs i els jocs infantils, per construir la passarel·la que comunicarà la zona del parc Central amb l'avinguda Constitució o el cobriment de les vies dels ferrocarrils a la zona de la plaça Onze de Setembre.

"Hi ha actuacions que corresponen a d'altres administracions que no es fan però que són fonamentals per a la nostra ciutat, com ara el cobriment de les vies" ha dit Llorca, que ha assegurat que "si aquestes administracions desatenen les nostres necessitats ho farem des de l'Ajuntament".
 

Altres notícies