Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
27/02/2020 21:21:08
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

29/11/2019

La Festa de Sant Andreu torna a omplir d'activitats i propostes la ciutat

La Festa de Sant Andreu torna a omplir d'activitats i propostes la ciutat

Avui divendres es dona el tret de sortida a la campanya de Nadal amb l'encesa de llums

Avui divendres la ciutat dona el tret de sortida a tres dies de festa amb motiu de la Festa de Sant Andreu.

El programa festiu preveu activitats tradicionals com ara el concurs de pintura ràpida, el ball dels gegants o el correfoc.

No falten tampoc a la cita activitats com ara la ballada de sardanes, el festival de patinatge artístic o el teatre de qualitat, enguany amb la representació d'Escape Room, amb Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila o Paula Vives.

Una altra de les cites destacades de la Festa de Sant Andreu és el concurs de pintura ràpida, que aquest any es celebrarà el 30 de novembre.

El certamen arriba a la seva 21 edició i repartirà entre els guanyadors 5.500 euros gràcies a la participació dels patrocinadors.

L'any passat van participar al certamen 75 pintors, una xifra que l'organització confia que enguany s''ncrementi.

La solidaritat també té el seu espai a la festa amb l'organització de diferents jornades de donació de sang o amb l'espectacle de dansa Antologia, a càrrec de l'Esbart Olesà.

En aquest cas, el preu de les entrades és de 9 euros i la recaptació serà en benefici de la Creu Roja.

Com ja és tradicional, la Festa de Sant Andreu serveix per donar el tret de sortida a les festes de Nadal, que clouran amb la cavalcada de Reis.

Per anar escalfant motors i omplir de color els nostres carrers i places, avui divendres es procedirà a l'encesa de llums de Nadal.

A partir de les 19 hores es prevista una xocolatada popular a la plaça de Federico García Lorca, on, posteriorment, cap a les 20 hores es procedirà a l'encesa de la il·luminació nadalenca dels carrers de la ciutat, la decoració de l'arbre de Nadal amb paquets de regals dels establiments col·laboradors a la campanya comercial de Nadal i amb la participació dels alumnes de l'Escola Municipal de Música i Dansa i els gegantons de l'Agrupació Cultural Aigüestoses.

La festa clourà amb un espectacle pirotècnic per donar el toc de sortida a la festa.
 

Altres notícies