Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
24/04/2019 14:21:10
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

11/07/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca comença la reforma d'un dels principals eixos del barri de la Colònia del Palau

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca comença la reforma d'un dels principals eixos del barri de la Colònia del Palau

El projecte preveu la reforma integral de l'avinguda dels Pirineus

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha començat aquesta setmana les obres de reforma i millora de l'avinguda dels Pirineus, en el tram que va del carrer Pedraforca fins al carrer Montsià.

El projecte està en el marc del pla de millora del barri de la Colònia, que es va iniciar amb la remodelació de l?avinguda del Bosc.

L'objectiu dels treballs, que compten amb un pressupost de 182.000 euros i un període d'execució de quatre mesos, es fer d'aquesta via un lloc més amable per a les persones.

La regidora d'Urbanisme, Eva Prim, ha explicat que "amb aquesta obra aconseguim guanyar espais d'ombra, voreres més amples i un carril bici".

El projecte preveu ampliar fins als 2,5 metres d'ample una de les voreres, que fins ara era impracticable, i l'habilitació d'un carril bici amb dos sentits de marxa, que afavorirà l'accés al circuit de BMX.

Un cop completada la millora de l'avinguda Pirineus prosseguirà la reforma d'aquest barri amb actuacions als carrers transversals.

En aquest cas, l'Ajuntament consultarà amb els veïns la seva opinió per saber, entre d'altres coses, si s'estimen més mantenir l'aparcament que hi ha actualment o bé que es creïn zones d'esbarjo i d'ombra, tenint en compte que a aquest barri no hi ha molta demanda d'aparcament.