Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
17/12/2018 13:49:31
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

14/11/2017

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca consultarà als veïns per reformar un dels barris de la ciutat

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca consultarà als veïns per reformar un dels barris de la ciutat

Han de decidir si volen voreres amples o mantenir l'aparcament de vehicles

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca iniciarà un procés de participació ciutadana per consultar als veïns com volen que sigui la remodelació dels carrers del barri de la Colònia.

El consistori ha començat la remodelació integral d'aquesta zona de la ciutat amb la millora de l'avinguda del Bosc, on s'han fet voreres amples, s'han soterrat els serveis i s'ha renovat el mobiliari urbà.

Ara els veïns s'han de pronunciar sobre com volen que sigui la millora de la resta de carrers.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que "a l?avinguda del Bosc hem pogut fer voreres amples i hem conservat l'espai per l'estacionament i la circulació de vehicles. A d'altres carrers de la zona, que són més estrets, no podrem fer voreres amples i mantenir l'aparcament. Això és el que hauran de decidir els veïns si volen aparcament o voreres amples".

Llorca ha recordat que durant aquest mandat es remodelaran tots els carrers del barri de la Colònia "però ho hem d'anar fent per fases perquè hem de mantenir el circuit de circulació".

La següent via que es remodelarà serà l'avinguda Pirineus, pel que es comptarà amb la participació dels veïns.

L'Ajuntament ja va començar aquest procés de participació ciutadana amb la millora de l'avinguda del Bosc, que ha comptat amb un pressupost de 350.000 euros.

L'alcalde i la regidora d'Urbanisme, Eva Prim, es van traslladar al barri per explicar el projecte als veïns.

Un carrer més amable i de plataforma única

La remodelada avinguda del Bosc s'inaugurarà el dissabte dia 2 de desembre a les 13 hores, en el marc de la Festa de Sant Andreu.

Eva Prim ha explicat que "els treballs han suposat la remodelació integral de l'avinguda, ara tenim un carrer més amable, amb plataforma única i més accessible".

Les feines que s'han fet també han servit per renovar tots els punts de llums i posar mobiliari urbà nou.

Un altre dels aspectes contemplats han estat la renovació de tot l'arbrat de la via.

"Els arbres fins ara tenien escocells molt petits i això feia que les arrels dels arbres aixequessin les voreres. Ara hem posat uns de nous més grans i arbrat nou també", ha explicat la regidora d'Urbanisme.

 

Altres notícies