Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
24/04/2019 14:23:28
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

10/07/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ofereix atenció personalitzada a gairebé 500 persones per prevenir un cop de calor

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ofereix atenció personalitzada a gairebé 500 persones per prevenir un cop de calor

Es tracta de persones grans i dependents

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca oferirà atenció personalitzada a gairebé 500 persones amb l'objectiu de prevenir els efectes nocius que poden tenir les altes temperatures que estem patint els darrers dies.

La iniciativa s'adreça a les persones grans, dependents o famílies vulnerables amb nens petits.

En el marc de la iniciativa, les persones que formen part d'un col·lectiu de risc reben una trucada a casa on els informen de les mesures que cal dur a terme per prevenir un cop de calor, com ara baixar les persianes, mantenir els habitatges ventilats, hidratar-se bevent aigua encara que no sentin sent.

Aquest servei presta especial atenció a les persones que tenen una malaltia de base que es pot veure agreujada per la calor.

L'atenció als ciutadans es realitza sota els paràmetres dels professionals de Serveis Socials de l'Ajuntament, als quals se'ls notifica de forma immediata qualsevol situació de risc amb la finalitat d'activar els protocols habituals d'intervenció social.