Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2019 23:31:19
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

11/03/2019

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el reciclatge entre els més petits

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el reciclatge entre els més petits

Repartirà cantimplores per reduir l'ús de tetrabricks

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca repartirà cantimplores entre els estudiants de la ciutat amb la finalitat de reduir l'ús de tetrabricks i d'aquesta manera contribuir a la reducció de residus.

La campanya s'adreça als estudiants de primer de primària dels centres públics de Sant Andreu de la Barca i es completa amb l'organització de tallers.

D'aquesta manera, a través de diferents dinàmiques i jocs els alumnes reflexionaran sobre la quantitat de residus que generem.

Amb el lliurament d'una cantimplora a cada alumne, es pretén reduir el número d'envasos que fins ara feien servir per l'esmorzar.

Evitar el consum de tetrabricks individuals i adquirir envasos més grans suposa una reducció de residus i alhora un estalvi a les famílies.

Aquesta campanya compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i es suma a les diferents iniciatives que l'Ajuntament impulsa per promoure els "Objectius de Desenvolupament Sostenible", que marquen les Nacions Unides i que tenen com a finalitat contribuir a la millora del medi ambient, la conservació del clima i la reducció de residus.