Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/06/2018 02:07:26
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

05/05/2017

La Diputació reconeix l'esforç de l'Ajuntament per promoure hàbits saludables

La Diputació reconeix l'esforç de l'Ajuntament per promoure hàbits saludables

En el marc de la presentació de l'enquesta sobre hàbits de salut dels joves

La diputada de Salut de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez, ha subratllat "la feina que es fa des de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per promoure hàbits saludables" i per fomentar les polítiques de salut i ha recordat que el municipi compta ja amb el seu segon Pla de Salut Municipal.

Martínez ha participat en la presentació dels resultats de l'enquesta d'hàbits de salut que s'ha fet entre els estudiants de quart d'ESO, d'entre 15 i 16 anys, de Sant Andreu de la Barca.

La diputada de Salut ha assegurat que "des de la Diputació sempre posem com a exemple Sant Andreu de la Barca com a ciutat saludable, un municipi que treballa per fomentar hàbits saludables entre la població, que promou l'alimentació sana i la pràctica esportiva i que vetlla per millorar les condicions de vida de les persones".

Martínez ha explicat que "els resultats de l'enquesta ens permet tenir una fotografia de la situació actual i ens assenyala alguns aspectes que caldria canviar, com ara provar de reduir el consum de determinats aliments, begudes ensucrades o aliments industrials".

La regidora de Salut Pública, Montserrat Tobella, ha apuntat que "els resultats d'aquesta àmplia enquesta ens permet disposar d'informació important que ha de guiar les polítiques que hem de dur a terme per millorar encara més la situació de les persones".

Dels resultats de l'enquesta es desprèn, entre d'altres coses, que el 17% dels alumnes de quart d'ESO van a classe sense esmorzar, 4 de cada 10 han fet dieta alguna vegada i el mateix percentatge s'ha emborratxat alguna vegada.

Altres notícies