Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/02/2020 09:29:38
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

05/11/2019

Sant Andreu de la Barca premia la creativitat dels seus joves dissenyadors

Sant Andreu de la Barca premia la creativitat dels seus joves dissenyadors

Kèlia Olmos ha estat la guanyadora del concurs per crear el cartell de la Festa de Sant Andreu

Un total de set dissenyadors locals han presentat les seves propostes per crear el cartell anunciador de la Festa de Sant Andreu, que es celebrarà del 29 de novembre a l'1 de desembre.

La guanyadora ha estat Kèlia Olmos amb un cartell que presenta la cultura tradicional representada per una dona. 

L'alcalde de Sant Andreu, Enric Llorca, ha subratllat la importància de potenciar, premiar i reconèixer la creativitat dels joves de la ciutat i ha considerat que el cartell triat "uneix tradició i modernitat".

De la seva banda, el regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha qualificat el cartell de "fresc i dinàmic" i ha afegit que "incorpora elements tradicionals però modernitzats".

La creadora del cartell ha apuntat que la seva idea radica en un element tradicional, com ara les batucades, representades per una noia jove i forta.

"D'aquesta manera vull reivindicar el paper de la dona, tenint en compte que en el marc de la festa s'organitza també el Dia Internacional contra la violència masclista", ha dit l'artista.

Kèlia Olmos ha assegurat que la seva proposta "és equilibrada i molt simple" i s'ha qualificat de "molt fan de les coses simples".
 

Altres notícies