Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2018 00:20:18
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

18/04/2017

L'Ajuntament promou la lectura amb motiu de la Diada de Sant Jordi

L'Ajuntament promou la lectura amb motiu de la Diada de Sant Jordi

Gegants, puntaires i diables no falten a la seva cita amb la cultura

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la literatura i la cultura amb motiu de la Diada de Sant Jordi amb diverses activitats al llarg de tota aquesta setmana.

Els ciutadans que s'adrecin a l'Ajuntament durant aquests dies per fer les seves gestions rebran un poema o un microconte de diversos autors, com la poetessa Gloria Fuertes, de qui es commemora el centenari del seu naixement, o Gabriel García Márquez.

El divendres es presentarà al Teatre Núria Espert el llibre "La Vuelta al mundo en 80 autores", de Xavi Ayén i posteriorment es farà un recital poètic a càrrec de Jordi Boladeras i Juan Antonio Arcediano.

Una altra de les activitats destacades és el concert de la Cobra Montgrins, amb motiu de la presentació del tercer disc compacte de sardanes del compositor local Joan Bosch i Sarrado, o un correfoc que comptarà amb la participació de les colles de Diables de Martorell, grup de percussió Martukada, colla de Diables, Diablots, Drac, Ous de Drac, grup de percussió Diables de Sant Andreu de la Barca.

Finalment, el dia de Sant Jordi, la plaça de la Font de la Roda acollirà les tradicionals parades de les entitats culturals i socials i la 21 trobada de puntaires.

La jornada es completarà amb activitats infantils adreçades als nens i que tinguin com a tema principal la lectura i Sant Jordi, una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa i una trobada de gegants.