Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/07/2018 06:14:01
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

05/07/2017

Tractament fitosanitari per evitar i acabar amb les plagues

Tractament fitosanitari per evitar i acabar amb les plagues

Es farà aquesta nit de dimecres entre les 23 hores i les 6 hores

Aquesta nit de dimecres es farà un tractament fitosanitari per acabar amb les plagues que afecten als plataners de la ciutat.

L'actuació es farà entre els 23 hores i les 6 hores i forma part de les accions que es duen a terme al llarg de l'any per evitar plagues.

En aquest cas, l'acció està orientada a acabar amb tigre del plàtan (Corythuca ciliata) i el fong oïdi, tots dos afecten als plataners debilitant les fulles i fent que aquestes caiguin abans d'hora.

L'actuació es farà a les següents zones: Serra del Cadí, Bosc, Bosc, Major, Camí Vell del Palau, Santiago Rusiñol, dels Pirineus, Pintor Ramon Casas, Parc avinguda Constitució amb Empordà, carrer Montserrat amb avinguda Pedraforca, avinguda Constitució, Vallès, Pintor Pablo Picasso, Doctor Fleming, plaça Charlie Rivel, carretera de Barcelona, Guatemala, Església, Sardana, Verge del Carme i plaça de Sangrà.

Els materials que es fan servir que dur a terme aquest tractament no representen cap perill per a la salut de les persones encara que es recomana als veïns que no deixin menjar a l'aire lliure, a les terrasses per exemple, i que evitin estendre la roba als terrats.
 

Altres notícies