Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/02/2020 02:49:35
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

06/09/2018

Cultura i tradició tornen a marcar la celebració de l'Onze de Setembre a la ciutat

Cultura i tradició tornen a marcar la celebració de l'Onze de Setembre a la ciutat

L'acte central serà l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova

Sant Andreu de la Barca ja ho té tot a punt per gaudir un any més de la tradicional Diada Nacional de Catalunya, un Onze de Setembre que tornarà a estar marcat per la tradició i la cultura.

El actes començaran el dia abans de la Diada, el dilluns dia 10, i tindran com a escenari la plaça de l'Església.

Les havaneres del grup Som l'Havana posaran música a la nit a partir de les 22 hores i a mitjanit es farà l'enlairament de la senyera, un emocionant acte que anirà càrrec del Centre Excursionista Pi Tallat.

Els membres de la Coral Ferran Sors seran els encarregats de fer la cantada de l'himne nacional de Catalunya, els Segadors, i els gegants de la ciutat, l'Andreu i la Quimeta, faran un ball d'honor, conduits pels membres de l'Agrupació Cultural Aigüestoses.

L'endemà, el dilluns 11 de setembre, les activitats es traslladaran a la plaça Onze de Setembre.

A partir de les 11.30 hores es farà una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània, a càrrec de la Societat Casino, i a partir de les 13h s'iniciarà la tradicional ofrena floral d'homenatge a la figura de Rafael de Casanova, qui va ser conseller en cap de la ciutat de Barcelona durant el setge de 1714.

Entitats, associacions, sindicats, partits polítics i institucions participaran en aquest homenatge a una figura cabdal a la història de Catalunya.

 

Altres notícies