Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/01/2019 06:40:21
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

13/03/2018

Alumnes de primària de les escoles de Sant Andreu de la Barca ajuden a la Policia Local a regular el trànsit a l'accés dels col·legis

Alumnes de primària de les escoles de Sant Andreu de la Barca ajuden a la Policia Local a regular el trànsit a l'accés dels col·legis

En el marc d'una campanya de seguretat vial i per difondre la tasca de la policia

Alumnes de tercer de primària dels centres educatius de Sant Andreu de la Barca ajuden aquesta setmana a la Policia Local a regular el trànsit a l'accés dels col·legis.

La campanya es marca com a finalitat informar i conscienciar als més petits de la necessitat de tenir conductes cíviques i respectar els senyals de trànsit també quan som vianants i acostar la figura de la policia als nens.

L'inspector en cap de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca, Jordi Bernat, ha explicat que "amb aquesta iniciativa els nens i les nenes s'impliquen més i ens ajuden a difondre aquestes conductes també entre els més grans".

La campanya es durà a terme durant tota aquesta setmana i en el marc d'aquesta alumnes de tercer de primària, de 8 anys, regulen el trànsit a les cruïlles i passos de vianants d'accés a les seves escoles, sempre amb l'ajuda i supervisió d'un agent de la Policia Local.

Amb la finalitat d'acostar encara més la tasca policial als més petits, la campanya es completa amb una exhibició de la Unitat Canina de la Policia Local, que és referent a Espanya, al pati o al gimnàs de cada escola.