Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/02/2020 16:53:23
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

13/09/2018

Rubén Castro, nou responsable de Medi Ambient i regidor adjunt a Joventut

Rubén Castro, nou responsable de Medi Ambient i regidor adjunt a Joventut

El representant socialista ha pres possessió del seu càrrec aquest mes de setembre

El regidor socialista Rubén Castro és el nou responsable de Medi Ambient i adjunt a la regidoria de Joventut.

Castro va prendre possessió de la seva acta com a regidor al ple extraordinari que va tenir lloc a principis d'aquest mes de setembre.

El nou regidor substitueix a la cartera de Medi Ambient a la regidora Charo Ramírez, que ha passat a ostentar les competències de Serveis Socials i comparteix la cartera de Joventut amb el regidor Juan Pablo Beas, que a partir d'ara és també president de l'Àrea de Serveis a les Persones.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que "Rubén Castro és una persona jove, amb empenta i il·lusió per treballar per la ciutat un perfil que sens dubte serà molt profitós pel Govern de la ciutat".

Respecte al repartiment de competències,Llorca ha destacat que Castro havia treballat fins ara en temes relacionats amb el Medi Ambient i ha subratllat la seva joventut. En aquest sentit, realitzarà tasques d'adjunt a la regidoria de Joventut que lidera el regidor de Joventut, Cultura i Participació Ciudadana, Juan Pablo Beas.

Rubén Castro té 29 anys i es especialista en temes relacionats amb igualtat i gènere i ha cursat estudis de Gestió i Administració Pública a la Universitat de Barcelona (UB).
 

Altres notícies