Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/07/2018 06:07:39
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

05/07/2017

Mig miler de joves de Sant Andreu de la Barca ja té la seva Jove Card

Mig miler de joves de Sant Andreu de la Barca ja té la seva Jove Card

Tenen descomptes i avantatges a diversos establiments

Més de mig miler de joves de Sant Andreu de la Barca ja té la seva Jove Card, un carnet jove local que ofereix descomptes, avantatges i promocions a diversos establiments de la ciutat.

La iniciativa es va posar en marxa al mes d'abril i compta amb la participació d'una trentena de comerços de la ciutat.

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha explicat que "la Jove Card ha creat un sentiment de pertinença a la ciutat, els joves estan orgullosos de ser de Sant Andreu de la Barca".

Els joves d'entre 14 i 30 poden obtenir de manera gratuïta aquest carnet amb el que tenen descomptes a una trentena d'establiments d'estètica, restaurants i cafeteries, cinemes o tallers de bicicletes i autoescoles, que arriben a oferir fins a un 50% de descompte als seus preus.

El regidor de Joventut ha destacat que les autoescoles i els establiments esportius han estat els que han tingut més demanda entre els joves titulars de la Jove Card.

Els titulars de la targeta també tenen descomptes especials als serveis municipals, com ara al poliesportiu o la piscina municipal, o a d'altres activitats que organitzi l'Ajuntament, com ara obres de teatre, la festa de cap d'any, l'escola de música o la gimcana nocturna de la Festa Major.

Altres notícies