Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
17/06/2019 19:13:25
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

10/01/2019

L'Ajuntament renovarà la seva flota de transport adaptat

Mig centenar de persones fa servir aquest servei

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca renovarà la seva flota de transport adaptat, un servei que utilitza mig centenar de persones de la ciutat.

El servei de transport adaptat està adreçat a persones grans, amb dependència o discapacitat i s?utilitza perquè aquests usuaris es puguin traslladar fins als seus centres residencials o bé fins a les instal·lacions on segueixen els seus programes de rehabilitació o estimulació.

Aquest es un servei porta a porta que actualment trasllada a usuaris a centres residencials de la mateixa ciutat però també a d'altres municipis de l'entorn i a Barcelona.

L'Ajuntament destina cada any 50.000 euros al manteniment d?aquest servei.

El consistori renovarà aquest any la flota d'ambulàncies que presten aquest servei i amb aquesta finalitat ha comptat amb el suport de l'Obra Social de 'La Caixa'.

Avui dijous, el director d'Àrea de la fundació, Lluís Lázaro, ha lliurat a l'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, un xec de 12.000 euros amb els que l'entitat social contribuirà a pagar la renovació de la flota de vehicles, que està pressupostada en més de 90.000 euros.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca ha destacat "la importància de comptar amb la col·laboració d'entitats com 'La Caixa' per poder prestar serveis importants per a les persones" i ha recordat que "el transport fins al centre residencial o de recuperació és un servei que no poden prestar totes les empreses del sector i necessari per als usuaris".

Segons les previsions inicials, els nous vehicles podrien començar a prestar servei durant el mes de febrer.

De la seva banda, el responsable de l'entitat ha subratllat la vocació de 'La Caixa' "d?ajudar a les persones" i ha recordat que l'empresa compta amb un programa de voluntariat segons el qual els seus treballadors dediquen dues setmanes a l'any a iniciatives no lucratives, col·laborant amb entitats i associacions socials de les ciutats on estan presents.