Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
15/12/2019 17:48:58
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

04/12/2018

El complex esportiu de Can Salvi estrena gespa artificial

El complex esportiu de Can Salvi estrena gespa artificial

Ha tingut un cost de 149.000 euros

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha renovat el paviment de gespa artificial del complex esportiu municipal de Can Salvi, que s'ha inaugurat oficialment durant la Festa de Sant Andreu amb la presentació dels diferents equips que juguen a aquest camp.

Enguany s'ha renovat la gespa artificial que s'havia instal·lat l'any 2007 per una de nova generació, una acció que ha tingut un cost de 149.000 euros.

La gespa instal·lada té la complexitat de permetre l'ús per la practica de l'hoquei herba i el futbol.

D'aquesta manera, el de Sant Andreu de la Barca esdevé un dels pocs camps que té aquesta peculiaritat a tot el país.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat l'aposta del Govern municipal per l'esport i ha subratllat que "en les seves diferents disciplines, l'esport inculca valors com el companyerisme o l'esforç".

Durant els darrers mesos, l'Ajuntament ha renovat els dos camps de gespa artificial del complex esportiu de Can Salvi i el paviment del poliesportiu Josep Pla, amb una inversió de prop de 300.000 euros.

A més, l'any vinent està previst renovar el paviment del poliesportiu del Complex l'11 que té un pressupost de 105.000 euros.

"La qualitat dels equipaments és imprescindible pel bon rendiments dels esportistes locals, i per això continuarem amb aquesta política de renovació i millora", ha dit Llorca.
 

Altres notícies