Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
07/12/2019 23:47:15
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

26/11/2019

El Teatre Núria Espert acull un espectacle en benefici de Creu Roja

El Teatre Núria Espert acull un espectacle en benefici de Creu Roja

La recaptació es dedicarà a programes adreçats a la infància

En el marc de la Festa de Sant Andreu, el Teatre Núria Espert acull el pròxim divendres una representació en benefici de Creu Roja. Es tracta del muntatge "Antologia", de l'Esbart Olesà, una obra que té una simbologia especial pel fet de ser el 90è aniversari de l'entitat.

"Antologia" és un espectacle que recull l'essència de l'entitat d'aquesta última dècada però que també vol fer un tastet d'aquelles danses que han format part del repertori de l'Esbart Olesà durant anys.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha mostrat la seva satisfacció "per obrir el nostre teatre a propostes solidàries i adreçades a la infància".

El president de l'Associació Comarcal de Creu Roja al Baix Nord, Ramon Vila, ha explicat que "els diners recaptats els adreçarem a programes que tenen com a protagonistes els nens de Sant Andreu de la Barca" i ha reconegut que aquests poden estar vinculats amb l'alimentació o amb la roba.

El director del cos de dansa de l'esbart, Carles Lloverol, ha explicat que l'obra que es podrà veure al Teatre Núria Espert "pretén difondre la dansa d'arrel catalana posada al dia" i ha afegit que el muntatge "recull coreografies pròpies de l'esbart que hem fet al llarg dels 90 anys d'història amb pinzellades de música tradicional catalana".

L'espectacle tindrà lloc el divendres a partir de les 20.30 hores i les entrades es poden comprar al web del teatre (https://www.teatrenuriaespert.cat/).

Altres notícies