Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2018 00:13:19
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

06/04/2017

L'Ajuntament posa en marxa un procés participatiu per decidir l'ús de dos equipaments

L'Ajuntament posa en marxa un procés participatiu per decidir l'ús de dos equipaments

Es farà on line durant un mes i el resultat es farà públic durant la Fira de la Primavera

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa un procés de participació ciutadana per decidir l'ús que el consistori donarà a dos equipaments de la ciutat: la Casa Estrada, que antigament va acollir una llar d'infants, i la Masia de Can Sunyer, que recentment ha comprat el consistori.

Aquest és el segon procés de participació ciutadana que es posa en marxa a la ciutat, ja que al mes de febrer gairebé un miler de joves va participar a la campanya que es va fer per definir el programa d'activitats per aquest col·lectiu promogudes per l'Ajuntament.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha dit que "volem saber l'opinió dels veïns per poder actuar en conseqüència" i ha recordat que "la Casa Estrada està en perfecte estat de conservació però la Masia de Can Sunyer l'hem de rehabilitar?.

Les obres, ha dit l'alcalde, tindran en compte l'ús final de l'equipament.

Amb la finalitat de saber l'opinió dels veïns s'ha posat en marxa una plataforma virtual a la que es pot accedir des de la pàgina web municipal (www.sabarca.cat).

Després d'identificar-se amb el seu document els ciutadans podran donar la seva opinió sobre quina mena d'equipament volen que s'hi ubiqui a cada un dels edificis entre sis opcions: cultural, juvenil, associacionisme, coworking, assistencial o d'altres.

El regidor de Participació Ciutadana i Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha apuntat que "amb la finalitat que tota la població pugui participar, també la gent que no té internet a casa, traslladarem la votació al carrer".

D'aquesta manera, durant el mes d'abril els responsables municipals sortiran al carrer tres cops per recollir l'opinió dels veïns.

El procés participatiu s'allargarà durant un mes i els resultats es donaran a conèixer durant la Fira de la Primavera, prevista pel darrer cap de setmana del mes de maig.

Beas ha assenyalat que "els processos de participació es succeiran a la ciutat" i ha recordat que "treballem en la creació d'una web específica que presentarem en breu". 

Web del procés consultiu: https://ajuntamentsab.typeform.com/to/raUIL6