Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/02/2019 08:03:57
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

09/07/2018

Humor, tragicomèdia i música de cambra, principals propostes de la nova temporada del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca

Humor, tragicomèdia i música de cambra, principals propostes de la nova temporada del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca

La programació reserva un espai per a les companyies locals

Els límits de l'humor amb "Mala Broma"; una dansa que recrea la vida i obra de Federico García Lorca; el teatre clàssic amb "Celestina, la tragicomèdia"; o el concert teatral ple d'humor de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà són alguns dels plats forts de la temporada de tardor i hivern del Teatre Núria Espert.

"L'immortal" de Bruno Oro serà un altre dels punts referents a aquesta temporada del Núria Espert.

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha dit que "sempre treballem per portar una programació de qualitat i de primer nivell per conrear entre els ciutadans l'amor per l'art, pel teatre i per la dansa".

Beas ha recordat que a la programació es reserva un espai per a les companyies locals "perquè volem que també tinguin la possibilitat de mostrar el seu treball a un espai extraordinari com el teatre de la ciutat".

Els petits de la ciutat tenen la seva pròpia programació amb quatre obres que porten a l'escenari del teatre pallassos, titelles, teatre i música.

"És fonamental educar als més petits en l?amor pel teatre perquè quan siguin grans tinguin criteri en aquest sentit".

Una de les principals novetats d'enguany és la programació de dos concerts musicals, que coincidiran amb la Festa Major de la ciutat, que es celebra del 31 d'agost al 3 de setembre.

El conjunt Las Migas presentarà el seu disc "Vente conmigo" i Ismael Serrano aturarà la seva gira 20 años. Hoy es siempre" al Teatre Núria Espert.

A partir d'avui dilluns es poden adquirir els abonaments per a la temporada de tardor i hivern.

L'Ajuntament ha previst diversos tipus d'abonaments en funció dels gustos, preferència i disponibilitat dels espectadors, que van des dels 14,95 euros als 95 euros.