Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/02/2020 21:21:59
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

03/12/2018

Afectacions al trànsit per les obres de la rotonda que acabarà amb el darrer semàfor de la ciutat

Afectacions al trànsit per les obres de la rotonda que acabarà amb el darrer semàfor de la ciutat

Les obres provoquen una modificació de l'itinerari dels autobusos

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha iniciat avui dilluns les obres de la rotonda de la carretera de Barcelona, que ha d'acabar amb el darrer semàfor de la ciutat.

La rotonda es construeix a la confluència de la carretera amb la Via de l'Esport i el carrer de la Creu.

L'actuació està en el marc del projecte que es fa a aquesta zona de la ciutat i compta amb un pressupost de gairebé 600.000 euros.

El trànsit d'entrada a la ciutat en direcció Pallejà no es veu afectat però si el de sortida en direcció Martorell, que es desvia pels carrers de la Font i pel carrer Sant Jordi.

També hi ha una modificació a l'itinerari dels autobusos tant urbans com als que presten servei als col·legis, que passaran pels carrers Colòmbia, Brasil, Guatemala, NII i Priorat en direcció a Martorell.

També es veu afectada la línia L66, que comunica Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal.

Amb la finalitat que els autobusos puguin circular amb seguretat per l'itinerari alternatiu s'ha prohibit l'estacionament a determinats punts (carrer Brasil amb carrer Colòmbia; carrer Perú amb carrer Doctor Vila i Riera Canals amb carrer Doctor Vila). Aquestes prohibicions són temporals i estaran vigents mentre duri l'obra.

Per a més informació sobre l'afectació dels autobusos podeu consultar els webs de les empreses que exploten els serveis: www.solerisauret.com i www.acastellbisbal.com; o als telèfons 93 632 51 33 (Soler i Sauret) i 93 772 00 08 (Autos Castellbisbal).
 

Altres notícies