Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
16/07/2018 20:01:19
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

12/09/2017

Una aplicació mòbil promociona el comerç local de Sant Andreu de la Barca

Una aplicació mòbil promociona el comerç local de Sant Andreu de la Barca

Les botigues poden publicitar les seves ofertes

Una aplicació mòbil promociona des d'avui els comerços locals de Sant Andreu de la Barca, que poden fer publicitat de les seves ofertes mitjançant aquesta eina.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, ha assegurat que "a partir d'avui els veïns de Sant Andreu de la Barca tenen el comerç local a la seva butxaca i poden accedir a tota mena d'informació des de qualsevol punt".

L'aplicació mòbil "Sant Andreu Comerç", que ha desenvolupat l'empresa APParador, vol donar visibilitat al sector comercial del municipi.

L'app té diferents apartats: un cens d'activitats comercials i de serveis de Sant Andreu de la Barca, catalogat per activitats i on es publica tot el teixit comercial existent al municipi; i un apartat on els comerços publicaran de forma activa promocions i ofertes exclusius dels seus productes i serveis per als usuaris de l'app.

Amb un sistema de geolocalització, els usuaris poden veure la distància que hi ha entre la seva situació i el comerç triat i la millor ruta per poder arribar-hi.

Un centenar de comerços de Sant Andreu de la Barca participen des d'avui dimarts en la iniciativa, que inicialment està disponible per a usuaris d'android i es preveu que durant els pròxims dies també la puguin descarregar els usuaris d'IOS.

 

Altres notícies