Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/06/2018 01:56:20
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

21/04/2017

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca col·locarà jocs inclusius a tots els parcs

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca col·locarà jocs inclusius a tots els parcs

S'han instal·lat a la plaça de la Pau i es posaran a la remodelada plaça Charlie Rivel

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca instal·larà jocs inclusius a tots els parcs de la ciutat amb la finalitat que tots els nens del municipi puguin jugar plegats, independentment de les seves característiques i capacitats.

La regidora d'Urbanisme, Eva Prim, comenta que "l'objectiu és que els nens puguin jugar plegats i no es facin distincions" i considera que "els nens són nens i volen jugar junts, hem d'evitar fer discriminacions per les seves característiques".

Amb aquesta finalitat, l'Ajuntament anirà col·locant de manera progressiva a tots els parcs aquests tipus de jocs, que poden fer servir tant les persones amb discapacitat com aquelles que no en tenen.

Durant aquest mes ja s'han instal·lat a la plaça de la Pau i també es col·locaran a la plaça de Charlie Rivel, que es remodelarà de manera integral aquesta primavera.

La ubicació d'aquests jocs inclusius neix del procés de participació ciutadana obert per l'Ajuntament i que va comptar amb la col·laboració de les famílies que tenen nens amb discapacitat.

"Van ser ells els que van proposar aquestes ubicacions atenent que són espais petits i sense grans aglomeracions i que quedaven a prop dels habitatges on viuen els nens", explica Eva Prim.

Respecte a la plaça Charlie Rivel, la regidora d'Urbanisme ha explicat que "volem que aquesta plaça, que està ubicada al centre de la població, sigui més oberta i acollidora perquè actualment, per les seves característiques, no té molt d'ús per part de la ciutadania".

Es previst que les obres de millora de la plaça comencin al mes de juny i el període d'execució és de quatre setmanes.