Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
17/12/2018 13:53:46
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

14/11/2017

Les Escoles Velles substitueixen la Casa Pedemonte com a col·legi electoral

Les Escoles Velles substitueixen la Casa Pedemonte com a col·legi electoral

Amb l'objectiu de mantenir les rutines de les famílies

Les Escoles Velles acolliran les cinc meses electorals de l'Escola Bressol Municipal Casa Pedemonte, amb la finalitat d'afectar el mínim possible el dia a dia de les famílies.

El Govern central ha declarat com a dia no lectiu el 21 de desembre, el dia de les eleccions al Parlament de Catalunya, de manera que no hi haurà classe.

Aquesta mesura no afecta a les escoles bressol.

Es dóna la circumstància que un dels centres electorals de Sant Andreu de la Barca és una escola bressol, la Casa Pedemonte, que hauria de suspendre l'atenció als nens per poder ser seu electoral.

"Amb la finalitat d'evitar modificar les rutines de les famílies, que no podrien portar als nens a aquesta escola bressol, i no fer distincions entre les diverses llars d'infants de la ciutat, hem optat per canviar com a seu electoral la Casa Pedemonte per les Escoles Velles", ha explicat l'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca.

D'aquesta manera, les persones que habitualment voten a la Casa Pedemonte ho faran en aquesta ocasió a les Escoles Velles, un fet que vindrà reflectit a la seva targeta censal.

A Sant Andreu de la Barca un total de 19.325 persones tenen dret a vot per a les pròximes eleccions autonòmiques.
 

Altres notícies