Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/02/2020 21:28:02
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

10/07/2019

Un miler d'infants gaudeixen de les activitats d'estiu que organitza l'Ajuntament

Un miler d'infants gaudeixen de les activitats d'estiu que organitza l'Ajuntament

El consistori assumeix el 60% del cost de l'activitat i beca el 100% del cost a 30 nens

Un miler de nens i nenes de la ciutat gaudeixen aquest estiu de les activitats que organitza l'Ajuntament per fer agradable i divertit l'estiu.

Enguany l'oferta s'amplia amb propostes educatives, de lleure i d'esport.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha visitat aquest matí de dimecres als infants que participen de les activitats i ha destacat que "l'objectiu és oferir als nens una alternativa educativa, esportiva i de lleure durant el període de vacances escolars" i "a les famílies un espai on poder garantir el benestar dels seus fills".

Una de les principals novetats de l'oferta d'enguany és l'organització d'un casal tecnològic, que pretén promoure la vocació tecnològica, incentivar la curiositat científica, aprendre a resoldre reptes de forma creativa, conèixer diferents maneres d'utilitzar la tecnologia i reflexionar amb una visió crítica, treballar per projectes i relacionar-se.

A aquest tipus de casals, els participants poden aprendre, per exemple, a dissenyar un videojoc, descobrir els secrets de la programació o crear un robot.

El programa del casal d'estiu es completa amb propostes esportives, cursets de natació i estades de tennis i futbol.

Al casal esportiu es faran activitats d'esports col·lectius, esports individuals, esports d'aventura, jocs tradicionals, cursets de natació, activitats lúdiques, tallers d'anglès, música, jocs de taula, manualitats i excursions setmanals
 

Altres notícies