Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/02/2020 09:25:31
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

31/10/2019

La ciutat escalfa motors per la Festa de Sant Andreu amb propostes lúdiques i culturals

La ciutat escalfa motors per la Festa de Sant Andreu amb propostes lúdiques i culturals

Es celebrarà el 29 i 30 de novembre i l'1 de desembre

Sant Andreu de la Barca ja ho té gairebé tot enllestir per celebrar un any més la Festa de Sant Andreu, que enguany tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre. El programa festiu, que s'està acabant d'enllestir, preveu activitats tradicionals com ara el concurs de pintura ràpida o el ball dels gegants.

Una de les novetats d'aquesta edició és la convocatòria d'un concurs per triar el cartell que anunciarà la festa als carrers de la ciutat.

Les persones que estiguin interessades en prendre part del concurs poden presentar les seves propostes fins al 30 d'octubre. El premi, a més de veure el seu cartell al carrer, és de 250 euros.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament, Juan Pablo Beas, ha recordat que enguany per la Festa Major també es va fer un concurs d'aquestes característiques "amb la finalitat de descobrir nous dissenyadors, noves propostes i potenciar la creativitat".

La bona acollida que va tenir el concurs per dissenyar el cartell de la Festa Major ha portat a repetir l'experiència en aquesta Festa de Sant Andreu, més tradicional i íntima.

Una altra de les cites destacades de la Festa de Sant Andreu és el concurs de pintura ràpida, que aquest any es celebrarà el 30 de novembre. El certamen arriba a la seva 21 edició i repartirà entre els guanyadors 5.500 euros gràcies a la participació dels patrocinadors.

L'any passat van participar al certamen 75 pintors, una xifra que l'organització confia que enguany s'incrementi.

Altres notícies