Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
15/12/2019 17:39:56
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

06/11/2018

Els estudiants de la ciutat recapten productes d'higiene per al Banc d'Aliments

Els estudiants de la ciutat recapten productes d'higiene per al Banc d'Aliments

Durant tota la setmana als centres educatius i el divendres oberta a tota la població

Els centres educatius de Sant Andreu de la Barca, amb la col·laboració de l'Ajuntament i del Fòrum Solidari, organitza aquesta setmana un recapte especial de productes d'higiene, que posteriorment es portaran al Banc d'Aliments.

Els responsables dels Serveis Socials de l'Ajuntament seran els encarregats, posteriorment, de distribuir els productes entre les persones que els necessitin.

La regidora de Serveis Socials, Charo Ramírez, ha explicat que "hem detectat una manca d'aquests tipus de productes i per això hem decidit posar en marxa una campanya especial, a la que comptem amb la col·laboració dels joves de la ciutat".

A la iniciativa hi participen les escoles Vall Palau, Can Salvi, JJ Ortiz, Josep Pla i l'IES Montserrat Roig.

En aquesta ocasió els interessats poden portar productes d'higiene com ara sabons, productes d'higiene infantil o femenina, raspalls de dents o dentífrics.

Durant tota la setmana poden portar els productes els alumnes de les escoles i el divendres els alumnes de sisè de l'escola Josep Pla col·locaran una carpa al centre per recollir les donacions de totes les persones que es vulguin acostar.