Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2019 23:38:12
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

29/11/2018

Una nova rotonda acabarà amb un dels darrers semàfors de Sant Andreu de la Barca

Una nova rotonda acabarà amb un dels darrers semàfors de Sant Andreu de la Barca

Les obres començaran el pròxim dilluns

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca començarà la pròxima setmana les obres d'una rotonda que distribuirà el trànsit a la carretera de Martorell i que significarà suprimir un dels darrers semàfors de la ciutat.

La rotonda, que es començarà a construir el dilluns dia 3 de desembre, millorarà la circulació dels vehicles entre la carretera de Martorell i el carrer Esport.

Les obres es desenvoluparan en tres fases i cada una d?elles implicarà una modificació del trànsit d'aquesta via, la més important de la ciutat pel que fa al trànsit rodat.

A partir de dilluns, els vehicles que surtin de la ciutat direcció Martorell hauran de desviar-se pels carrers de la Font i pel carrer Sant Jordi.

Per entrar a la ciutat i circular en direcció a Pallejà no hi haurà restricció de trànsit en aquest cas.

La construcció d'aquesta rotonda està en el marc del projecte de remodelació de la carretera de Martorell i la seva conversió en una via urbana i suposa la supressió d'uns dels darrers semàfors que havien a la ciutat.

Ara només en restarà, al carrer Major.

El projecte de remodelació de la carretera de Martorell, que compta amb un pressupost d'un milió d'euros, és el més ambiciós dels que ha posat en marxa el consistori aquest mandat.

Les dues primeres fases, que han suposat la creació d'un bulevard, s'estrenaran aquest diumenge amb una festa popular.

Altres notícies