Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/10/2018 00:51:13
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

01/12/2017

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aprova una declaració institucional en contra de la violència domèstica

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aprova una declaració institucional en contra de la violència domèstica

El consistori rebutja de manera unànime qualsevol tipus de violència

El ple municipal de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha aprovat una declaració institucional de rebuig a la violència domèstica, en el marc de la commemoració, el 25 de novembre, del Dia Internacional per l'Eradicació de la Violència Masclista.

El text, que s'ha aprovat per unanimitat i que han llegit els portaveus dels set grups municipals amb representació al consistori, subratlla que el 2017 serà l'any que ha vist la llum el Pacte d'Estat contra la violència de gènere, "una llarga reivindicació que ha aconseguit impulsar un bon nombre de mesures".

La declaració manté que un Pacte d'Estat o un Acord Social i Polític "han de ser instruments reals per a implicar la societat civil, agents socials i polítics i tots els àmbits institucionals, en la tasca de desenvolupar estratègies de lluita contra les violències masclistes".

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha assegurat que la violència en l?àmbit de la llar és "la pitjor xacra de la societat" i ha assegurat que "tots hem de treballar, cadascú des de la nostra posició, per acabar amb aquest problema".

Llorca ha recordat que l'Ajuntament compta amb un servei d'atenció a les persones que pateixen aquest tipus de violència i que l'objectiu és prestar una resposta urgent, salvaguardant la intimitat dels afectats.

Altres notícies