Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
24/01/2019 14:03:50
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

11/05/2018

L'Ajuntament den Sant Andreu de la Barca organitza una activitat popular per a la neteja del riu Llobregat

L'Ajuntament den Sant Andreu de la Barca organitza una activitat popular per a la neteja del riu Llobregat

A la darrera jornada es van recollir 22 bosses industrials de residus

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha organitzat per demà dissabte 12 de maig una activitat popular que preveu la neteja d'una part del riu Llobregat al seu pas per la ciutat.

L'activitat està oberta a tota la població i compta amb la col·laboració del Centre Excursionista Pi Tallat i de l'entitat per la Defensa del Medi Ambient de Sant Andreu de la Barca (DEMASAB).

L'objectiu de la iniciativa és conscienciar a la població de la quantitat de residus que van a parar al riu, ja sigui perquè hi ha persones que els aboquen directament o bé perquè no es gestionen correctament.

La tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Rosa Maria Asencio, ha explicat que "el principal problema que ens trobem sempre són les tovalloletes humides que moltes persones encara llencen al wàter. Hem de tenir en compte que aquestes no es degraden i provoquen un greu problema al medi ambient".

Llaunes, plàstics o cables són d'altres dels residus que més recullen en aquestes jornades de neteja del riu Llobregat que periòdicament organitza l'Ajuntament.