Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/10/2018 01:04:50
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

29/11/2017

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contracta cinc joves amb formació superior

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contracta cinc joves amb formació superior

Durant un període de sis mesos i perquè puguin aconseguir experiència laboral

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha contractat un total de 5 joves amb formació superior en el marc d'un pla d'ocupació, que es marca com a finalitat facilitar que aquestes persones adquireixin experiència laboral.

Els joves tindran un contracte per sis mesos amb un sou de 1.100 euros mensuals.

En el marc del programa s'ha contractat un treballador social, un informàtic, un tècnic de medi ambient, un auxiliar administratiu i una persona que prestarà suport a la gent gran.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat la importància del programa "perquè un dels requisits que sempre es demana quan volem aconseguir una feina és experiència i en aquest cas és l'administració la que facilita la possibilitat d'adquirir aquesta experiència".

Per poder accedir a aquest programa era necessari que la persona interessada tingués menys de 30 anys i que estigués inscrita al Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

Llorca ha dit que aquesta línia d'actuació pretén contribuir a disminuir l'elevat percentatge de persones joves que estan en atur malgrat haver obtingut una titulació reglada o laboral que l'habilita per accedir al mercat laboral.

Altres notícies