Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2018 00:11:55
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

04/04/2017

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca pagarà la meitat del sou dels nous treballadors de la ciutat

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca pagarà la meitat del sou dels nous treballadors de la ciutat

Han de ser veïns del municipi i estar a l'atur

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca pagarà la meitat del salari de les persones del municipi que contractin les empreses durant un període d'un any.

La mesura està en el marc de les accions que du a terme el consistori per fomentar l'ocupació i lluitar contra l'atur i compta amb un pressupost de 141.908,80 euros.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha dit que l'objectiu del programa és "incentivar la reinserció social mitjançant l'augment de l'ocupació efectiva, davant la situació de crisi econòmica que viu el país, i per contribuir al foment de l'ocupació i la consolidació del teixit empresarial i comercial de Sant Andreu de la Barca".

Per poder beneficiar-se d'aquesta línia d'ajuts, les empreses, que poden ser de qualsevol sector econòmic i de l'àrea metropolitana de Barcelona, han de contractar persones desocupades durant un mínim d'un any.

Els empleats han de portar com a mínim sis mesos empadronades a Sant Andreu de la Barca i ser demandants d'ocupació.

Es prioritzaran els col·lectius amb dificultats, com ara, persones que hagin exhaurit la prestació per desocupació sense dret al subsidi d'atur, aturats de llarga durada, majors de 45 anys, joves de 16 a 35 anys, persones amb discapacitats, dones o persones de famílies en la que tots els seus membres estiguin a l'atur.

A més, per tal de contribuir a la seva millora professional, l'Ajuntament oferirà a aquestes persones formació sobre recerca de feina; lideratge personal i creixement professional; treball en equip i resolució de conflictes i sensibilització mediambiental, eines, habilitats i xarxes socials per a la cerca de feina, prevenció de riscos i primers auxilis.

Altres notícies