Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/02/2020 08:36:14
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

06/05/2019

Més d'un miler de nens i nenes gaudiran de les activitats d'estiu que organitza l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Més d'un miler de nens i nenes gaudiran de les activitats d'estiu que organitza l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

El consistori assumeix el 60% del cost de l'activitat i beca el 100% del cost a 30 nens

A partir d'avui dilluns dia 6 de maig es pot optar a una de les places del casal d'estiu que organitza l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i que enguany amplia la seva oferta educativa, de lleure i d'esport.

Les inscripcions es poden fer a la web http://esports.sabarca.cat.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que "l'objectiu és oferir als nens una alternativa educativa, esportiva i de lleure durant el període de vacances escolars" i "a les famílies un espai on poder garantir el benestar dels seus fills".

El casal començarà el dia 25 de juny i es previst que enguany hi participi més d'un miler de nens i nenes de la ciutat.

Una de les principals novetats de l'oferta d'enguany és l'organització d'un casal tecnològic, que pretén promoure la vocació tecnològica, incentivar la curiositat científica, aprendre a resoldre reptes de forma creativa, conèixer diferents maneres d'utilitzar la tecnologia i reflexionar amb una visió crítica, treballar per projectes i relacionar-se.

A aquest tipus de casals, els participants poden aprendre, per exemple, a dissenyar un videojoc, descobrir els secrets de la programació o crear un robot.

Aquesta novetat s'adreça especialment als grups d'alumnes infantils i cadets amb l'objectiu de promoure competències en ciència i tecnologia d'una forma lúdica i divertida, realitzant activitats vinculades a dinàmiques pròpies de l'esport.

El programa del casal d'estiu es completa amb propostes esportives, cursets de natació i estades de tennis i futbol.

Al casal esportiu es faran activitats d'esports col·lectius, esports individuals, esports d'aventura, jocs tradicionals, cursets de natació, activitats lúdiques, tallers d'anglès, música, jocs de taula, manualitats i excursions setmanals.