Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/11/2019 06:36:38
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

28/11/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'afegeix a la commemoració del Dia de la Discapacitat

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'afegeix a la commemoració del Dia de la Discapacitat

En el marc de la Festa de Sant Andreu s'instal·larà un circuit sensorial que ajudarà al visitant a acostar-se a la realitat de les persones amb diversitat funcional

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca commemorarà el pròxim dissabte dia 1 el Dia Internacional de la Discapacitat.

Aquesta commemoració internacional té lloc el dia 3 de desembre però l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca l'ha avançat en el calendari per fer-la coincidir amb la Festa de Sant Andreu, que es celebra del 30 de novembre al 2 de desembre.

En aquest marc, la plaça de Federico García Lorca acollirà dissabte un circuit dels sentits i un taller multisensorial, dues iniciatives que pretenen acostar-nos a la realitat de les persones amb discapacitat.

Aquests espais estan habilitats perquè les persones puguin interactuar amb el medi mitjançant l'estimulació dels seus sentits i d'aquesta manera rebre informació i incorporar coneixements.

D'aquesta manera es contribueix al desenvolupament de les funcions cognitives bàsiques, com ara l'atenció o la memòria, i permet el desenvolupament de funcions cognitives superiors, com ara el raonament, la resolució de problemes o la creativitat i el llenguatge.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que "la iniciativa pretén donar visibilitat a aquest col·lectiu de persones i recordar que la nostra és una ciutat que integradora, respectuosa i oberta".

Altres notícies