Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2018 00:28:24
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

20/03/2017

Un incendi a una cuina obliga a desallotjar un edifici d'habitatges

Un incendi a una cuina obliga a desallotjar un edifici d'habitatges

El veí del pis sinistrat ha resultat ferit lleu

Un incendi a una cuina d'un pis del carrer Catalunya de Sant Andreu de la Barca ha obligat a desallotjar aquest matí als veïns de l'edifici que es trobaven a l'immoble.

El foc s'ha iniciat a la cuina del pis segon tercera quan el propietari de l'habitatge estava manipulant una ampolla de butà per preparar el dinar.

Segons ha explicat el veí afectat, demà li havien de canviar la cuina de gas, que s'havia espatllat, i avui pensava preparar-se el dinar amb l'ampolla de càmping gas.

Com a conseqüència del foc, el veí té petites ferides per cremades a un braç i tenia previst adreçar-se al CUAP de la ciutat per rebre assistència sanitària.

El bloc sinistrat, que està davant d'una escola de primària que no ha hagut de ser desallotjada, té quatre plantes amb dos pisos per cadascun.

Els Bombers desplaçats al lloc dels fets han controlat ràpidament el foc i han airejat l'edifici.

Els veïns del bloc han pogut tornar aquest mateix matí a casa seva, igual que el propietari del pis sinistrat, que té la cuina inservible.

El regidor de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, s'ha desplaçat al lloc dels fets i ha estat parlant amb els veïns afectats, que han rebutjat qualsevol ajuda o suport per part del consistori.