Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/02/2020 09:57:12
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

10/07/2019

L'Ajuntament millora el transport adaptat per a persones amb discapacitat

L'Ajuntament millora el transport adaptat per a persones amb discapacitat

La flota s'ha renovat amb dues noves furgonetes

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha renovat la seva flota de transport adaptat amb la incorporació de dues noves unitats, que han comptat amb un pressupost de 90.000 euros.

Aquest vehicles serviran per traslladar a les persones grans, amb dependència o discapacitat fins als seus centres residencials o bé fins a les instal·lacions on segueixen els seus programes de rehabilitació o estimulació.

Aquest es un servei porta a porta que actualment trasllada a usuaris a centres residencials de la mateixa ciutat però també a d'altres municipis de l'entorn i a Barcelona.

L'Ajuntament destina cada any 50.000 euros al manteniment d'aquest servei, que fan servir mig centenar de persones.

La incorporació de les dues noves ambulàncies permetrà doblar la capacitat que les furgonetes tenien fins ara per traslladar persones en cadira de rodes o d'altres elements d'ajuda dinàmica.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que "la renovació de la flota d'ambulàncies de transport adaptat ens ajuda a millorar la qualitat del servei que reben aquestes persones" i ha afegit que "amb les noves unitats podrem ampliar el nombre d'usuaris".

Llorca ha recordat que "el transport fins al centre residencial o de recuperació és un servei que no poden prestar totes les empreses del sector i necessari per als usuaris".

La Fundació "La Caixa" ha contribuït a l'adquisició dels nous vehicles amb una subvenció de 12.000 euros. 

 

Altres notícies