Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
15/12/2019 23:07:14
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

02/01/2019

Els Reis Mags repartiran il·lusió, emoció i alegria entre els nens de Sant Andreu de la Barca

Els Reis Mags repartiran il·lusió, emoció i alegria entre els nens de Sant Andreu de la Barca

Durant el seu recorregut per la ciutat repartiran 1,8 tones de caramels

Els Reis Mags arribaran a Sant Andreu de la Barca el pròxim dia 5 de gener a partir de les 18.15 hores per començar una cavalcada pels principals carrers de la ciutat on repartiran il·lusió, emoció, alegria i més de 1,8 tones de caramels.

Ses Majestats han anunciat la seva arribada a l'esplanada del mercat setmanal, on, abans, es farà un espectacle infantil per fer més lleugera l'espera dels nens i les nenes, que enguany tindran un paper protagonista a la cavalcada.

Un total de 37 nens, amb els seus acompanyants, podran anar amb els Reis al mitjà de transport que enguany faran servir Ses Majestats per desplaçar-se per la ciutat, i que és un dels secrets millor guardats.

Com ja és habitual, l'Ajuntament reservarà un espai per a persones amb discapacitat perquè puguin veure l'espectacle amb comoditat i sense aglomeracions.

Com és tradició, els Reis arribaran a l'esplanada del mercat setmanal on els rebrà l'alcalde de la ciutat, Enric Llorca, que els hi farà entrega de la clau màgica, una clau que obre totes les cases de Sant Andreu de la Barca perquè Ses Majestats puguin accedir-hi i deixar els regals als nens que s'han portat bé i carbó als més entremaliats.

Des de l'escenari es pronunciaran, amb l'ajuda dels nens, les paraules màgiques que faran que els Reis no s'oblidin de la seva visita a la ciutat.

Posteriorment, Ses Majestats faran un passeig pels principals carrers de Sant Andreu de la Barca per saludar als nens i al parc de la Solana s'instal·larà una haima perquè els tres Reis puguin recollir les cartes que hagin escrit els nens.

Durant el seu passeig, els Reis repartiran 1,8 tones de caramels entre els assistents.

Abans que arribin els Reis s'instal·laran a la ciutat el Carter i la Cartera Reials, els emissaris dels Mags, que recolliran les cartes dels nens.

Els carters arribaran el dia 2 de gener a les 17 hores a la plaça de Federico García Lorca, on estaran instal·lats fins al dia 4 de gener.