Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/02/2020 19:23:27
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

12/03/2019

Sant Andreu de la Barca mostra la seva diversitat en una nova jornada festiva

Sant Andreu de la Barca mostra la seva diversitat en una nova jornada festiva

Més d'una trentena d'entitats participa a la Jornada de la Diversitat

Més d'una trentena d'entitats de diferents àmbits participa a una nova edició de la Jornada de la Diversitat de Sant Andreu de la Barca, que tindrà lloc el pròxim diumenge 17 de març a l'esplanada del mercat setmanal.

La iniciativa es marca com a finalitat mostrar la diversitat de cultures i de realitats que conviuen a la ciutat i presenta una representació de les tradicions, costums, gastronomia i folclore de les diferents cultures que hi ha al municipi.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha recordat que "la diversitat i la convivència són aspectes que enriqueixen les ciutats i nosaltres estem orgullosos de com hem configurat entre tots Sant Andreu de la Barca".

El regidor de Cultura i Participació Ciutadana, Juan Pablo Beas, ha apuntat que "no ens volem quedar només en la diversitat de cultures sinó també en la diversitat de realitats dels nostres ciutadans, pel que també es dona cabuda a aspectes com la diversitat funcional, cultural o social".

Els assistents a la jornada podran degustar gastronomia de Catalunya, Madrid, Andalusia, Bolívia, Colòmbia o Marroc, per exemple.

La jornada dedica també especial atenció a les persones amb diversitat funcional i compta amb la participació d'entitats que treballen en la millora de la qualitat de vida d'aquestes persones.

L'entitat local Bosc de Somnis presentarà al certamen quatre gossos ensinistrats per fer teràpia i ajudar a nens i nenes amb un Trastorn de l'Espectre Austista (TEA).

La jornada es completa amb exposicions com ara "El Sant Andreu d'arreu", una mostra interactiva on els assistents podran veure en un mapa interactiu quants veïns de cada comunitat autònoma hi ha a Sant Andreu de la Barca.

La jornada es completarà amb tallers per als infants assistents i inflables.
 

Altres notícies