Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
08/12/2019 00:05:55
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

12/11/2019

L'Ajuntament busca 'influencers' per la igualtat entre els més joves de la ciutat

L'Ajuntament busca 'influencers' per la igualtat entre els més joves de la ciutat

El consistori promou la igualtat amb un concurs de frases curtes

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca busca "influencers" per la igualtat i en contra de la violència masclista i ho fa entre els més joves de la ciutat.

El consistori ha convocat la primera edició d'un concurs que consisteix en fer frases curtes amb missatges que promoguin la igualtat, que condemnin la violència masclista i que trenquin amb tòpics i mites acceptats socialment i vinculats amb les relacions de parella.

El concurs s'adreça als estudiants de secundària, de batxillerat i de cicles formatius, que hauran d'escriure una frase curta, com si fos una entrada a una xarxa social, que posteriorment hauran de dipositar a les urnes que per aquest efecte es distribuiran als centres educatius i als equipaments municipals.

El regidor d'Igualtat de l'Ajuntament, Ruben Castro, ha explicat que "l'objectiu de la iniciativa és potenciar la creativitat dels joves i incorporar la seva ajuda a la lluita contra la violència masclista i a favor de la igualtat".

"Els joves ens poden donar un exemple de com relacionar-nos en igualtat de condicions", ha dit Castro.

Les butlletes amb les frases es poden dipositar fins a l'11 de desembre i els guanyadors obtindran diversos premis, com entrades per esdeveniments culturals de la ciutat.

Les millors millors frases s'enregistraran i s'emetran a Ràdio Sant Andreu 98.0 FM, que col·labora donant difusió a la iniciativa.

El concurs forma part de les accions que es duen a terme a la ciutat en el marc del Pacte contra la violència masclista, que es va aprovar al mes de setembre.

Sant Andreu de la Barca és la primera ciutat catalana en dortar-se d'un pla d?aquestes característiques, que pretén involucrar i conscienciar a tota la població en la necessitat de prendre mesures per eradicar aquesta autèntica xacra social en tots els seves formes.