Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/07/2018 06:13:24
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

27/07/2017

L'Ajuntament posa en marxa un número de telèfon d'informació municipal gratuït

L'Ajuntament posa en marxa un número de telèfon d'informació municipal gratuït

Els ciutadans podran fer tràmits o notificar incidències

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa un número de telèfon d'informació municipal gratuït, que funcionarà de 9 hores a 14 hores.

Aquest és el primer pas de la futura Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà en la que està treballant l'Ajuntament i pretén facilitar la comunicació entre els veïns i el consistori.

Trucant al número 900 15 19 76 els veïns poden aconseguir informació sobre la realització de tràmits i gestions, de concursos o oposicions o de l'horari d'equipaments municipals.

A aquest número de telèfon també es poden notificar incidències a la via pública, com ara problemes amb l'enllumenat o incidències de neteja.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que "la iniciativa pretén acostar l'administració al ciutadà i afavorir la comunicació entre les dues parts".

Llorca ha destacat que aquesta mesura s'afegeix a d'altres que ja funcionen com ara el conegut com watsapp de l'alcalde, un servei de missatgeria instantani que rep més de 200 comunicacions cada mes.

"Estem molt satisfets amb aquest servei i es mantindrà però volem acostar-nos també a persones que potser no són usuàries de les noves tecnologies i també tenen necessitat de contactar de manera ràpida i directa amb l'Ajuntament", ha dit Llorca.

 

Altres notícies