Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
16/02/2020 23:38:08
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

07/10/2019

Campanya per millorar la recollida selectiva de vidre als bars i restaurants

Campanya per millorar la recollida selectiva de vidre als bars i restaurants

Durant les pròximes setmanes un informador s'entrevistarà amb els restauradors de la ciutat

Els bars, restaurants i hotels de Sant Andreu de la Barca rebran durant les pròximes setmanes la visita d'un informador que els explicarà què han de fer per millorar la recollida selectiva de vidre.

La iniciativa la impulsa l'Ajuntament amb la col·laboració d'Ecovidrio.

Aquesta persona, degudament identificada, recordarà als responsables del establiments les mesures que han de fer per reciclar el vidre, els materials que no es poden dipositar als contenidors verds, com ara el cristall. 

Per facilitar el reciclatge de vidre es deixarà als bars o restaurants un cubell per facilitar el transport dels residus de vidre als col·lectors.

La regidora de Medi Ambient, Maite Navas, ha explicat que la iniciativa també serveix per conèixer de primera mà quines són les necessitats dels restauradors i poder adequar els recursos que hi ha actualment.

Navas ha assegurat que "reciclar vidre és fonamental per la lluita contra el canvi climàtic" i ha recordat que "el 100% del vidre que es diposita als contenidors es recicla i es fa servir per a la fabricació de nous envasos de manera indefinida i sense perdre propietats".