Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/05/2018 07:14:08
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

15/06/2017

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contracta 11 persones aturades amb un nou pla d'ocupació

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contracta 11 persones aturades amb un nou pla d'ocupació

Està adreçat a persones amb especials problemes per a la inserció laboral

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha contractat 11 persones aturades amb especials problemes per a la inserció al mercat laboral en un nou pla d'ocupació.

D'aquest programa es beneficien persones aturades que no tinguessin dret a subsidi o prestació i treballaran al consistori durant 6 mesos o un any.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha donat la benvinguda als nous treballadors i ha recordat que la mesura "pretén donar suport a col·lectius amb especials problemes per a la inserció laboral, com ara els joves, els majors de 45 anys o les dones".

Les persones que es beneficien d'aquest programa han de rebre, de manera simultània a la seva feina, una formació que els permeti adquirir els coneixements professionals necessaris per, un cop finalitzat el contracte, tenir la preparació adequada per optar a un lloc de feina amb més garanties.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, ha apuntat que un dels principals objectius del Govern municipal és "la creació de feina de qualitat" pel que "treballem per atreure noves inversions i noves empreses i per tenir treballadors preparats".

Els nous contractats faran feines administratives a diversos departaments municipals.

En total durant aquest any 2017 l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha contractat 42 persones en el marc de diversos plans d'ocupació.

 

Altres notícies