Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/02/2019 08:00:00
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

06/07/2018

L'Ajuntament reconeix als esportistes locals

L'Ajuntament reconeix als esportistes locals

En una gala que ha tingut com a escenari les instal·lacions de Can Salvi

L'Ajuntament ha reconegut i posat en valor la feina que fan els esportistes de la ciutat que practiquen diverses modalitats i que han aconseguit una posició destacada a les seves categories.

Enguany aquest reconeixement s'ha fet en una gala que ha tingut com a escenari les instal·lacions municipals de Can Salvi.

L'alcalde Enric Llorca ha assegurat que "amb aquest acte volem reconèixer la feina de tots els esportistes, tant als que han assolit triomfs i campionats com els que han lluitat, s'han esforçat i han dedicat temps i il·lusió a la seva especialitat" i ha subratllat la importància de l'esport per educar als nens en valors com ara la solidaritat, el companyerisme o la convivència.

Llorca ha apuntat que "Sant Andreu de la Barca és una ciutat que vol apostar per l'esport i per la salut, dos elements que van de la mà i en els que posarem tot el nostre esforç perquè són elements que milloren la qualitat de vida".

"En els últims anys hem fet un esforç per mantenir i millorar els equipaments esportius per fomentar la pràctica esportiva com a aposta per la salut i el benestar personal", ha dit Llorca.

 

Altres notícies