Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
21/07/2019 19:22:00
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

01/04/2019

Dos alumnes de la ciutat reben un premi d'Aqualia per representar el camí de l'aigua fins que arriba a l'aixeta

Dos alumnes de la ciutat reben un premi d'Aqualia per representar el camí de l'aigua fins que arriba a l'aixeta

Ivette Sellares i Elias El Hatmi han quedat finalistes en la 16a edició del Concurs Digital Infantil que organitza cada any Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua

Ivette Sellares i Elias El Hatmi han estat els guanyadors del concurs convocat per Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua.

Els alumnes havien de representar el camí de l'aigua fins que aquesta arriba a l'aixeta de casa.

Els treballs d'aquests alumnes han estat seleccionats d'entre els més de 8.000 escolars participants de diferents municipis de l'estat espanyol i Portugal en els que Aqualia presta servei.

El concurs es va llençar entorn el microsite www.aiguaperagrifus.cat i per decidir els premiats, el jurat ha valorat "la capacitat per representar el camí que porta l'aigua des de la natura fins a casa, així com la manera com es retorna al medi natural".

Els participants opten a aconseguir 10 premis individuals, 10 tauletes Samsung 7", una per a cada nen guanyador; 250 premis per als nens finalistes, consistents cadascun d'ells en un rellotge smartwatch; i 1 premi col·lectiu per a una escola, consistent en una targeta de 1.000 euros per a material educatiu.

El nom dels guanyadors es difondrà, a partir del 15 d'abril, a través de la web d'Aqualia (www.aqualia.com), en la pròpia web del concurs, en totes les oficines d'Aqualia i a través del compte de Twitter @ConcursoDMA .

Altres notícies