Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/05/2018 07:15:40
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

15/06/2017

L'Ajuntament dedicarà el seu skate park a la memòria d'Ignacio Echeverría

L'Ajuntament dedicarà el seu skate park a la memòria d'Ignacio Echeverría

El jove va morir durant l'atac terrorista a Londres d'aquest mes

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha decidit dedicar l'skate park de la ciutat a la memòria d'Ignacio Echevarría, el jove espanyol que va morir durant l'atac terrorista d'aquest mes a la ciutat de Londres.

D'aquesta manera el consistori vol reconèixer l'acció d'aquest jove, amant de l'skate i que va tractar de defensar a un policia anglès de l'atac d'un jihadista amb un monopatí.

Des de que es va conèixer l'acció d'Echeverría s'han succeït els homenatges i reconeixements als jove, a qui la Federació Espanyola de Patinatge concedirà, a títol pòstum, l'Ordre de Mèrit i la medalla de l'entitat.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha dit que "cal destacar accions valentes, decidides i altruistes" com les d'Echeverría i considera que "amb un reconeixement d'aquesta manera volem posar el nostre gra de sorra".

Llorca ha apuntat que amb aquesta acció també es vol posar de manifest el rebuig de la ciutat a qualsevol tipus de terrorisme, violència o imposició de les idees per la força i ha recordat que Sant Andreu de la Barca també va dedicar un espai públic a la memòria de les víctimes de l'atemptat de l'11M a Madrid.

La Junta de Govern Local farà la proposta al Ple municipal del mes de juny, que es celebrarà el dia 29, que traslladarà l'acord a la família de la víctima.

 

Altres notícies