Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
07/12/2019 23:56:42
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

29/11/2019

Sant Andreu de la Barca s'acosta a les persones amb discapacitat

Sant Andreu de la Barca s'acosta a les persones amb discapacitat

Amb motiu de la commemoració del dia mundial d?aquest col·lectiu

En el marc de la Festa de Sant Andreu, la ciutat s'afegeix a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que té lloc el dia 3 de desembre.

Diumenge dia 1 de desembre, la plaça de Federico García Lorca serà l'escenari d'un acte commemoratiu d'aquest dia amb l'organització de diferents tallers que ens ajudaran a acostar-nos a les sensacions que poden tenir les persones que pateixen algun tipus de discapacitat.

Durant tot el matí, la plaça de Federico García Lorca acollirà un circuit dels sentits i un taller multisensorial, dues iniciatives que pretenen acostar-nos a la realitat de les persones amb discapacitat.

Aquests espais estan habilitats perquè les persones puguin interactuar amb el medi mitjançant l'estimulació dels seus sentits i d'aquesta manera rebre informació i incorporar coneixements.

Amb aquestes acciones es contribueix al desenvolupament de les funcions cognitives bàsiques, com ara l'atenció o la memòria, i permet el desenvolupament de funcions cognitives superiors, com ara el raonament, la resolució de problemes o la creativitat i el llenguatge.
 

Altres notícies