Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
17/01/2020 20:44:10
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

09/10/2018

Mig miler de persones participaran a la Cursa de la tardor

Mig miler de persones participaran a la Cursa de la tardor

Amb dos recorreguts: 5.000 i 10.000 metres

Mig miler de persones participarà aquest diumenge a la novena edició de la Cursa de la tardor de Sant Andreu de la Barca, que està adherida a la lliga Championchip.

El Club d'Atletisme de Sant Andreu de la Barca i l'Ajuntament organitzen una cursa que està oberta a tothom i que preveu dos recorreguts, tots dos pel centre de la ciutat, un de 5 quilòmetres i l'altre de 10 quilòmetres.

D'aquesta manera es dona l'oportunitat a totes les persones a prendre partit d'una carrera que es desenvoluparà per l'avinguda de la Constitució, el Camí Vell del Palau, el carrer Anoia, Empordà, Priorat, Garraf i Esport.

La inscripció per prendre part de la cursa es pot formalitzar de manera on line a l'adreça www.cursalatardor.com fins a l'11 d'octubre a les 00.00h.

També es pot fer de manera presencial a la botiga Nutriland del carrer Via Esport fins a les 12h del 12 d'octubre.

Com a conseqüència de la cursa es veurà afectat el trànsit rodat dels carrers del centre de la ciutat entre les 6h i les 12h.

Es recomana no fer ús del vehicle privat durant aquest horari per moure's per l'interior de la ciutat.

En cas d'haver de fer-ne cal seguir les instruccions dels controladors de la cursa.

Els carrers afectats per la carrera són l'avinguda de la Constitució, el Camí Vell del Palau, el carrer Anoia, Empordà, Priorat, Garraf i Esport.

 

Altres notícies