Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
24/04/2019 14:42:41
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

12/04/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dona suport a la manifestació dels pensionistes per reclamar unes pagues dignes

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dona suport a la manifestació dels pensionistes per reclamar unes pagues dignes

El consistori ha aprovat una declaració institucional en aquest sentit

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha mostrat el seu suport al col·lectiu de pensionistes que reclama una millora de les pensions i que es manifestarà el pròxim dissabte 14 d'abril a Barcelona.

L'alcalde de la ciutat, Enric Llorca, ha explicat que "aquesta és una reivindicació que encapçalen les persones grans però que ens afecta a tots" i ha defensat la necessitat que els pensionistes tinguin una paga digna.

Llorca ha destacat la necessitat de deixar de banda interessos partidistes en aquest sentit i unir esforços per aconseguir la millora de les pensions i ha subratllat l?esforç de totes les formacions polítiques representades a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per aprovar una declaració institucional en aquest sentit.

L'alcalde ha insistit en la necessitat que els pensionistes puguin recuperar el seu poder adquisitiu i que aquest estigui a l'alçada de l'esforç i el treball que han fet durant la seva vida laboral.

El col·lectiu de pensionistes de Sant Andreu de la Barca ha mostrat la seva voluntat de mostrar unitat a la manifestació de Barcelona de dissabte i va demanar una pancarta unitària amb la que anar a la concentració.

L'alcalde de la ciutat i representants dels grups municipals han lliurat aquesta pancarta als pensionistes de la localitat i una delegació municipal, encapçalada per la regidora de la Gent Gran, Charo Ramírez, els acompanyarà durant la concentració del dia 14 d'abril.
 

Altres notícies