Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
24/04/2019 14:43:17
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

09/04/2018

L'Ajuntament promou l'ús de la bicicleta entre els estudiants de secundària

L'Ajuntament promou l'ús de la bicicleta entre els estudiants de secundària

Gairebé 400 alumnes de secundària participen a uns tallers per millorar-ne l'ús

Uns 400 alumnes dels tres centres de secundària de Sant Andreu de la Barca participen enguany als tallers que organitza l'Ajuntament per millorar l'ús de la bicicleta i promoure aquest mitjà de transport com a alternativa a la mobilitat diària.

El consistori organitza un total de sis tallers als tres centres educatius de secundària de la ciutat on els estudiants poden completar un circuit interior '?habilitats i aprendre a reparar les seves bicicletes.

La regidora de Medi Ambient, Charo Ramírez, ha explicat que "l'objectiu municipal és promoure l'ús de la bicicleta entre la població i els joves són un col·lectiu especialment interessant en aquest àmbit".

El programa es completa amb l'organització de passejades exteriors pels estudiants, que es faran els dies 10 i 11 d'abril.

Amb la finalitat de promoure l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport alternatiu, l'Ajuntament està incorporant carrils bici als carrers que està remodelant, com ara a la carretera de Martorell, i ha ampliat el nombre d'aparcabicicletes.

En concret se n'han instal·lat 12 nous mòduls de cinc places cadascun entre escoles i instituts de la ciutat, i properament se'n posaran més a altres zones del municipi.

 

Altres notícies