Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/06/2018 00:04:04
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

09/03/2017

L'Ajuntament mostra la diversitat cultural de la ciutat

L'Ajuntament mostra la diversitat cultural de la ciutat

Una trentena d'entitats participarà a la Jornada de la Diversitat

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza el 19 de març la primera edició de la Jornada de la Diversitat, una festa amb la que vol mostrar les tradicions, costums, gastronomia i folklore de les diferents cultures que integren el municipi.

La Jornada de la Diversitat neix amb l'objectiu principal de generar un espai de suport a la difusió i acollida a projectes o entitats d'àmbits d'actuació com la solidaritat, la cultura, l'acollida i suport a les persones.

L'esplanada del mercat setmanal acollirà durant tot el matí diversos actes de caràcter lúdic i festiu, un espai que les entitats locals podran aprofitar per fer difusió de la seva activitat, informar a la ciutadania dels seus projectes i activitats i de les accions que duen a terme habitualment.

Una trentena d'entitats de diversos àmbits participarà de la jornada, que preveu una mostra gastronòmica, actuacions folklòriques i la difusió d'informació sobre projectes de solidaritat i cooperació.

La jornada es completarà amb tallers per als infants assistents i inflables.

El regidor de Participació Ciutadana, Juan Pablo Beas, ha destacat que "la diversitat és cultura i amb aquesta mostra ens volem acostar a les diferents cultures que conformen l'ànima de Sant Andreu de la Barca".

Les entitats participants representen cultures com ara la del Marroc, Perú o Colòmbia però també d'altres més pròximes com l'andalusa o la catalana.

 

Altres notícies